Fotoalba Goldbuch - Turnowsky

V nabídce našich fotoalb naleznete také fotoalba od firmy Goldbuch, která mají luxusní potah od světoznámé firmy Turnowsky. Tyto exkluzivní papíry jsou rozpoznatelné na první pohled, pro svůj originální design a pojetí. Fantazie návrhářů se zdá bezbřehá. Potahy jsou plné květinových vzorů, roztomilých zvířátek na dětských a romantických srdíček na svatebních albech. Mají vyvážené kvalitní barvy a použita je také bohatě zlatá i stříbrná barva s reliéfní ražbou. Proto je také možné vzory vnímat i rukama a hmatem.

Ačkoliv se snažíme fotit jak nejlépe umíme, alba Turnowsky vypadají vždy lépe v ruce, kdy si je můžete užít všemi smysly. Malé obrázky na e-shopu nemohou přenést ten pocit z perfektního tisku a jedinečného pocitu jež vyzařují. Jednotlivé designy se vyrábějí v poměrně malých sériích a již se nikdy neopakují. Naprosto úžasná jsou pak svatební a dětská fotoalba s tímto designem.

turnowsky-design-2

Firma Turnowsky se sídlem v Tel Avivu byla založena roku 1940 a dnes je globální značkou známá svými luxusními papírovými výrobky, jedinečným designem a originálními dárky, včetně pohlednic, přáníček, kalendářů a tiskovin, porcelánu, textilu. Všechny designy jsou navrženy v jejich studiích a prodávají se výhradně prostřednictvím vybraných distributorů z celého světa. Výrobky jsou vyrobeny z recyklovaného nebo udržitelného papíru a certifikace FSCTM.

turnowsky-design-4

Firma je na trhu již 70 let a jejich záběr a zkušenosti tomu odpovídají. Dvakrát ročně přicházejí s novou kolekcí nových vzorů. k takovému množství práce mají vlastní tým návrhářů složený z profesionálů v oblasti textilu, módy, keramiky, umění a grafického designu. Tyto designy jsou také proto jedinečné, neboť se již neopakují.

turnowsky-design-5

Vášeň pro exkluzivní módu, oko pro detail a láska k umění pohánějí ducha týmu Turnowsky a vedou tvůrčí proces. Společně s globálními trendy designu a nejnovějšími barvami, materiály a technikami jsou Turnowsky designy vedoucím odvětvím a narazíte na ně všude tam, kde je design ne nejvyšší úrovni. Zlaté logo Turnowsky na každém designu je znakem závazku tvořivosti, inovaci, kvality a stylu - závazku vytvářet výjimečné produkty pro každého z jejich zákazníků.

turnowsky-design-3

Pokud se rozhodnete pro fotoalbum s potahem Turnowsky, máte záruku nadčasového luxusního designu i po mnoha letech. Vaše fotografie si to zaslouží.

turnowsky-design-1

 Více se můžete dozvědět na jejich webu www.turnowsky.com